Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2018 19:19 - Фотофиниш
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1846 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тази съвременна технология трябваше да се приложи, за да се определи победителя в днешния спринт между европейските енергийни борси, в дисциплината ДЕН НАПРЕД, за утрешния ден, между България и северната ни съседка Румъния. И с 28 стотни от еврото победител, за ПЕТИ ПЪТ от ШЕСТ възможни през този месец пак се оказа ... вижте де, вижте:

image

Тук е уместно да припомня, че от началото на настоящия месец цената на електроенергията в Румъния беше понижена с над 3%, а у нас (за битовите потребители) беше увеличена с над 2%. Пазарните данни сочат необходимост от по-различен подход, но (из)родната политико-медийно-енерГЕПИйна мафия НЕ ДАВА.

В (из)родната енергепика, в тези дни, протичат наднормено бурни процеси. Естествено, сравнението на борсовите цени на електроенергията далеч не е най-интересното от тях. Но липсата на интерес на жертвите към механизма на геноцида срещу самите тях действа демотивиращо. Като например престъпната схема по която беше повишена цената на тока у нас преди дни "Елементарен наръчник за нанасяне на токов удар" събира толкова интерес, колкото и срявнението на борсовите цени. Защо тогава да се харча?

Продължавайте да наливате вода в мелницата на торбата с милионите и другарите му от долното видео, а после се чудете, защо джобовете са ви продънени. А докато забележите това продължавайте да споделяте "гениални" мисли, "умни" и весели клипчета, картинки и вицове. Това ще ви спаси от организираната престъпност!

Георги Котев





Гласувай:
4



1. bashtata - Не се сърди на хората, които те четът
05.07.2018 19:51
И аз в продължение на 30 години всеки ден гледам показанията на "оторизираните държавни органи" за радиационната обстановка в България и се уморих да пиша, защото липсва каквато и да е реакция от хората на заплата от нашите пари. Не ни охулвай , тези които следим с интерес публикациите ти. И Касандра е искала да спаси Троя, но никой не я е послушал, въпреки , че е викала на всеослушание и със сигурност е имала слушатели , повече от моите и твоите. Ще ни остане утешението, че сме се опитали, но не са ни разбрали. Резултатът ще е като с Троя. Съжалявам.
цитирай
2. gikotev - Re: За руснацитеНе се сърди на хората, които те четът
05.07.2018 20:27
Ако ти е интересно и редовно четеш, колко пъти си споделил прочетеното за да стане интересно и отвори очите на твоите приятели и близки? Ако аз се сърдя то отдавна да съм престанал да поддържам този блог и въобще да пиша в интернет. Какво излиза? Интересно ти е, полезно ти е, четеш, НО не споделяш? За сметка на това си много умен да даваш оценки, определения и съвети?
Утре се навършват точно ОСЕМ ГОДИНИ, от както за последно съм получил пари за трудова дейност, макар да работя много повече от който и да е читател на този блог. Когато ти направиш същото за същото време и по приблизителен начин тогава ми давай оценки и съвети!
цитирай
3. gikotev - Re: Re: Не се сърди на хората, които те четът
05.07.2018 20:36
Забравих да кажа, че всъщност сърдитият си ТИ. Сърдиш се, че ви наричам жертви? Че то и аз съм жертва! Но се държа адекватно на една жертва, която се опитват да смачкат и унищожат. А ти? Гледаш от страни сеир? И от време на време подхвърляш съветчета и епитетчета!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9836229
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031