Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2017 18:31 - Любовницата и незаконната дъщеря на папа Франциск намерени мъртви - заял се с Крилатия дракон. Сводка от фронта.Жена на мафиотски бос мъртва.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 4868 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.12.2017 08:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Любовницата и незаконната дъщеря на папа Франциск са намерени мъртви в църквата на остров Иския, Неапол, Италия тази сутрин. Това обаче се крие от ченгетата и службите. Как са се намерили жените там по време на земетресението не е ясно, но нинджите има своите тайни. Любовницата на папата е убита с ледокоп, като Троцки, а дъщеря му на мушкана в корема с уакизаши - късия самурайски меч. Причината за това е че папата е илюминат и води война срещу Крилатия дракон. http://universalnia.blog.bg/drugi/2017/08/22/svodka-ot-fronta-valenka-syjaliavame-da-priiatekata-ti-i-dys.1563296
Това са го направили нинджите на НЛО командира Черния дракон-Крилатия дракон от Крилатиите дракони дошли от бъдещето със своите НЛО астронавти и живеещи сега в космоса. за дето не дават на Крилатия дракон да се ожени и да има деца.


Последните новини от тихия фронт на войната на българските червеноармейци срещу белогвардейците и юдео илюминатите.
По сведения от ченгетата които получихме:
Тзаи сутрин белогвардейците и юдео илюминатите рекоха на Крилатия дракон голата заплаха: "Вълка зина, има ли месо. ", защото той е Один от митологията. 
След около час намериха майката на мафиотския син Мартин от Монтана разсечена на две отгоре до долу с катана. Тя ни заплашваше, за това.
Това бе отговора на НЛО астронавтите на Крилатия дракон на предателите изменници, заслужваха си напълно наказанието.

                                         Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат комитите да вземат главите на ламята дето иска да владее земята и изпояжда нашите народи!!!

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната дръжава. Те трябва да бъдат унищожени.


Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Рагромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg












Тагове:   НЛО,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 700586
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930