Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2017 12:59 - ИЛЮМИНАТИ – Елитът управляващ живота на земята. Втора част
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 2138 Коментари: 2 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всекидневната ви е фабриката. Произвежданият продукт сте ВИЕ!

Антивоенен протест в Сан Франциско, февруари 2003 г.: „Това е! Нефтът е причината! Няма оръжия за масово поразяване! На Буш му трябваше нефтът!“
image

Най-голямата тайна на Тони Блеър… Масон ли е той? Колко дълбоко е проникнала в световната политика мрежата на древните тайнствени Илюминати?

Ако прочетете някои книги за тайните общества, ще научите, че много водещи автори твърдят, че британският премиер Тони Блеър е високопоставен масон. Блеър е главен адвокат на кралицата, служба, водеща началото си от храма „Бар“, построен в Лондон от рицарите Тамплиери през 12-ти век. Според много автори, Тони Блеър следва традицията на масонско членство, както голям брой адвокати и съдии. По всяка вероятност Блеър е член на Стъдхолмската ложа, основана през 1591, която, освен на другите си места, се събира и в „Cafe de Paris“ в Лондон.

Премиерът защити ролята си на лобист в полза на богат лейбъристки дарител, който преговаряше да купи фабрика за стомана от румънското правителство. Г-н Блеър изпрати писмо в подкрепа на Лакшми Митал, индийски милиардер, който живее в Лондон. Г-н Блеър сподели, че писмото е било стандартно, написано по съвет на външното министерство. Опозицията обаче настоява за разследване на твърденията, че намесата му е решила сделката в полза на компанията на г-н Митал, която е регистрирана в карибски данъчен оазис.

Кореспондентът Норман Смит докладва: „Лакшми Митал дари повече от 100 000 лири на лейбъристите след изборите. Скоро след това г-н Блеър изпрати писмо на румънския премиер в подкрепа на успешната сделка
между компанията на г-н Митал и румънската фабрика за стомана.“

Тони Блеър е заобиколен от масони! Централата им е на ул. „Даунинг“. Блеър изкарва много пари вземайки тайно пари за „услуги“. Когато делата му се проучват, той лъже, за да създаде объркване. Ипотеката му струва 15 000 лири на месец. Официалната му заплата не може да покрие подобни разходи.Откъде взема допълнителните пари? …..

Един пенсиониран адвокат описа висшите адвокати като Тони Блеър, като високоплатени, професионални лъжци! Така че е малко вероятно Тони Блеър да си признае за членството си в тайно общество.
В едно нещо обаче можем да бъдем сигурни. Масонската мрежа в сърцето на британското общество не харесва да бъде проучвана и разследвана, особено що се касае по въпроса за членство.

Наскоро съставна комисия с председател Крис Мъленс откри, че столичната полиция и съдилища не желаят да заставят своите служители да разкрият дали членуват в тайни общества.

В поредица от смущаващи разкрития през 1970-те и 1980-те, британският автор Мартин Шорт оповести, че полицаи от Скотлънд ярд и други висши служители са масони и вземат рушвети от порнографи в лондонското
Сохо. Мартин Шорт изчислява, че всеки 1 от 6 полицаи е масон, и че днес има около 600 000 масони във Великобритания! 

Много масони заемат високоплатени служби в държавни учреждения, които oбикновено имат масонски храмове в същите сгради, поддържани с парите на данъкоплатците. Масоните в Шотландия имали обичай да организират паради по улиците. След разобличаването на корумпирани адвокати и съветници масони, британските масони се скриват от погледа на обществото и сега рядко маршируват публично. Обществената представа за тях била влошена от разкритието, че големият престъпник Кенет Ной и хората отговорни за кражбата на златото от склада на „Бринкс Мат“, всички били масони.

Като премиер Тони Блеър често се е срещал с кралицата. Тя самата е гранд-патронеса на международното масонство, чиято главна британска ложа е близо до ул. „Дриъри“ в Лондон.

image

В британското правителство работят огромен брой служители, магистрати, съдии, адвокати и чиновници, които от дълго време са масони.

Починалият автор на „Братството“, Стивън Найт, отбелязва, че масоните са проникнали във всички британски учреждения, в това число полицията и местната управа. Найт допълва, че Уестминстърският
дворец, дом на британския парламент, се използва и като място за срещи на поне 2 масонски ложи. Едната от тях се нарича „Нова масонска ложа за срещи“, която редовно провежда смразяващи кръвта ритуали и
церемонии в Уестминстърския дворец. Членове на парламента от всички политически партии се събират, носейки бели ръкавици и престилки от овча кожа, размахват церемониални кинжали и се кълнат във вярност един на друг.

Къде остава британската демокрация е една голяма загадка, но фактът, че тези тайни церемонии се извършват в сграда, поддържана с парите на британския данъкоплатец, поставя въпроса дали
масоните не се мислят за по-висши от обикновения британски гражданин.

Много изследователи твърдят, че британският премиер Тони Блеър, е висш масон от 33-та степен. Това е най-високата масонска степен и този елитен съвет на британското масонство има своя собствена централа на ул. „Дюк“ 10, която, според някои е свързана с ул. „Даунинг“ чрез таен подземен тунел. В централата на върховния съвет на 33-та степен има Червена стая, Черна стая и Зала на смъртта, които масоните използват за ужасяващи ритуали, основани на древен еврейски мистицизъм и енохийска магия. Веднъж посветени в 33-та степен, на масоните им се внушава, че са висши същества, и чечовешкото население трябва да се счита за добитък!

Ако Тони Блеър е наистина масон от 33-та степен, то той върви по стъпките на предишни премиери, които всички са били членове на масонството – Рицарите тамплиери или Кръглата маса, основана от Сесил Роудс
след неговите завоевания в Зимбабве през 19-ти век. Уинстън Чърчил е бил също масон от 33-та степен, приет в Стъдхолмската ложа, през май 1901 г.

„V“- знакът на Бафомет е измислен от Алистър Краули.

Чърчил е бил и член на Ордена на друидите, които често се събират в Стоунхендж по време на пролетното равноденствие, докато хиляди полицаи ограничават достъпа на всички цивилни. Древните жречески ритуали в Стоунхендж обаче са безобидни в сравнение с убийствените и сатанински церемонии на масоните.

Повечето масони не преминават първите 3 степени. Те често са наричани „сините степени“. Всъщност, много масони дори не осъзнават, че отвъд 3-та степен „Майстор“ има по-високи степени. Високите степени на масонството са заети почти изцяло от хора с аристократично потекло или бивши военни офицери. Като цяло, малцина са тези, които достигат 33-та степен. С всеки изминат ритуален тест, церемониите стават все по-странни и включват древноегипетски символи, а на новопосветените им се дават титли като „принц“ или „рицар“.

Алистър Краули е черен магьосник и масон от 33-та степен.

Когато виждаме Тони Блеър заедно с Джордж Буш-младши, всъщност, виждаме двама рицари на тайни ордени. Според слуховете, Блеър е Малтийски суверенен рицар, а Буш е рицар на Евлогия. Титлата му е връчена, докато е лежал в ковчег, в централата на тайното общество „Череп и кости“ в Йеилския университет. Блеър и Буш твърдят, че основните им приоритети са демокрация и свобода, но и двамата са положили кръвни клетви за вярност на древни вавилонски, египетски и еврейски демонични богове! И двамата са заклети под страх от смъртно наказание да не разкриват тайните на масонските си ордени. И двамата са посветени в древната глобална мрежа на Илюминатите, която е обсебена от смърт и убийства!

Наистина ли сме управлявани от политици, които се съветват с духове-демони?

– Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Да, така е! Тази система е устроена като една голяма пирамида, която съдържа други по-малки, както са матрьошките, една в друга. Такава пирамида, например, е
британското правителство. Обикновените служители не знаят какви са истинските цели на върхушката. Същото е и в банките. Нисшите слоеве не знаят какво става по високите етажи и т.н. Всъщност, при всички „пирамиди“ има една шепа хора – „върхът“, които са единствените, които знаят как работи всичко. Другите са просто невежи пионки. Илюминати слагат само техни хора или такива, които няма да са проблем, на отговорните позиции във властта, които ще прокарат решения за развитие на техните планове. Понякога чуваме да казват – „Тези хора са навсякъде!“. Но те заемат големите служби във властта, защото – „Ако не си един от нас, няма да получиш помощ, за да се издигнеш и ако напуснеш нашата мрежа, ще ти устроим скандал или нещо, с което ще те свалим!“.

Затова хората, които се занимават с черни сатанински ритуали и заемат високи позиции във властта, са изключително много в сравнение с останалите хора, които нямат нищо общо с подобни неща. Така че отговорът е ясен, когато хората питат – „А премиерът на Великобритания замесен ли е?“ След като е премиер на Великобритания, значи е замесен!

И причината, поради която не може да се сложи дори цигарена хартийка между британския премиер и американския президент, демократ или републиканец, е защото и двамата отговарят пред едни и същи господари! И Блеър и Буш са две марионетки на кукловодите, които не се виждат. Те се страхуват много повече от онези в сенките, които им заповядват, отколкото от публичните реакции. Народът може единствено да ги свали от власт докато хората в сянка могат да им навредят много повече.

Години преди Блеър да стане премиер твърдях, че именно той ще бъде избран, че ще бъде издигнат и една от неговите задачи ще бъде да вкара Великобритания в Европейския съюз. Затова Блеър и Буш „пеят“ една и съща песен, защото едни и същи хора им дават текста. Да, Блеър е със сигурност e замесен, както и цялото кралско семейство. Те извършват своите ритуали в замъка Балморал.

Ако истината излезе наяве, а така и ще стане, хора като Буш, Блеър и кралското семейство ще трябва да бъдат „съживявани“ отново и отново, за да излежават присъдите си!“

Масонски умствен контрол. ЦРУ – агенция за внос на кокаин!
  • Тед Гандерсън – бивш главен специален агент на ФБР: „Бях агент на ФБР 27 години и в края на кариерата си бях старши специалист в отдела на Лос Анджелис. В съдилищата съм бил призоваван като експерт по
    престъпления, свързани с окултни и сатанински ритуали. Имам информация от различни източници, че съдии, прокурори, адвокати, лекари и други известни личности, включително актьори и спортисти, са замесени в подобни дейности!“

Сами Дейвис и Антон Ла Вей са основатели на църквата на Сатана.

image

Преди около 230 години е било основано обществото Илюминати, през 1776 г. Главната им цел е добре документирана и тя е Световно господство. Един от най-добрите начини за това, е да се контролира разума на
хората и така да се постигне контрол и господство.

Това, което се случва в Америка, въз основа на мои изследвания и разговори с много хора е, че хората, заемащи високи постове във властта, сиреч Илюминати, използват сатанински ритуали, за да подчиняват
хората и да ги правят жертва на тяхната програма за контрол на разума.

„Според мои разследвания, в САЩ има около 4 000 000 сатанисти!“

Ако множеството автори по въпроса за окултизма са прави, и Тони Блеър е наистина масон от 33-та степен, тогава неговият псевдохристиянски морал ще бъде компрометиран от факта, че дяволски богомолци
и висши масони са вървели по коридорите на властта ръка за ръка векове наред.

Масоните от висшите степени описват най-високопоставените си братя като висши генерали на Върховния съвет.

Има тайна дума, името на истинския масонски бог, което никой няма право да произнася публично. Това име е Я-Бул-Он. Демоничен бог на масоните от висшите степени! Масонският бог не е същият бог от Библията,
който масоните наричат Адонай. Християнският свещеник Кенън Брайън Брингли описва Я-Бул-Он като богохулно съчетание на еврейското име на Бога – Йехова и имената на езическите богове Баал и Озирис.
Масоните от висшите степени считат името Я-Бул-Он за най-свещеното и тайнствено име на божеството. Я-Бул-Он е богът на масоните, почитан в древността като Баал, чието име според Оксфордския речник е с еврейски произход. Баал бил главното мъжко божество на финикийците и ханаанците. За народите от времето на Стария завет, Баал бил самият дявол!

image

Според книгата на пророк Исая, дяволът или Сатана е паднал херувим, възстанал срещу върховния авторитет на Христос и Неговото управление и закон! След като Сатана причини с измама падението и смъртта на човека, той стана „князът на този свят“! Христос го нарeчe „лъжец и убиец“! Но сам Христос стана човек и дойде да ни изкупи от греха и смъртта!

Албърт Пайк е най-известният американски масон. Пайк е бил главнокомандващ и висш жрец на шотландското масонство в южна и западна Америка от 1859 до 1891 г. Шотландското масонство има собствена централа на 33-та степен в Единбург. Обединената висша ложа на Англия се опита да отрече, че истинският масонски бог е Я-Бул-Он, и че има нещо общо с дявола. Но Албърт Пайк описва Я-Бул-Он като символ на безкрайната и вечна божественост, хибридна дума, която от 2000 години е използвана за название на дявола!

image

Албърт Пайк

На 14 юли 1889 г. Албърт Пайк изпраща следните указания на 23-ма висши шотландски масони по целия свят:

Ние се покланяме на един бог, но това е богът, който човек боготвори без суеверие! На вас висши инспектори и генерали, казваме следното – Можете да кажете на братята от 30-та, 31-та и 32-та степен, че масонската религия трябва да бъде доктрината за Луцифер! Луцифер е бог! Истинската и чиста философска религия е вярата в Луцифер!

Значи, Я-Бул-Он е всъщност другото име на дявола. Последната сричка „Он“ е кодовото име на древния египетски бог Озирис, който е бил богът на мъртвите. Няма съмнения, че шотландското масонство в Америка и
Великобритания е контролирано от високопоставени масони от 33-та степен, които почитат Сатана или Луцифер като техен бог!

image

  • Джордан Максуел – американски историк – „Милениум 2000“ – заснет през 1993 г.: „Говорим за окултните сили и тяхната пентаграма, която се използва от поклонниците на Сатана още от древността. Ако махнете петте върха на
    пентаграмата, ще получите пентагон. Пентагонът сочи към северната звезда, тъй като вавилонците вярвали, че там е събранието на боговете, от които се черпи сила за война.
image
ПЕНТАГОНА...

https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/04/29/%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%82-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%BD/



Гласувай:
22



1. barin - Няма как- навсякъде са проникнали и ...
28.06.2017 09:57
Няма как- навсякъде са проникнали и не допускат случайни хора на високи постове и ключови позиции.
цитирай
2. anonymous3 - Невежия отново отчете минусче
28.06.2017 21:59
21:46 - loop1
21:46 - loop1
21:45 - loop1
цитирай
3. anonymous3 - до loop1
29.06.2017 01:16
Природната простотия няма как да се скрие. Просто умствения капацитет няма как да запази нещо ценно в главата ,когато си си природно прост и ограничен...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 684958
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4031
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031