Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2017 05:32 - Какво ни съветват големите имена в модата- горещите тенденции на лято 2017 г.
Автор: amarila Категория: Други   
Прочетен: 854 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.05.2017 23:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image





Вярно на своя навик, лятото полека-лека, почти незабележимо се приплъзва, и вече е факт..Градусите стабилно заковаха над 20, раменете се извадиха на показ, панталоните станахат по-къси, а дните- по- дълги..Ето защо, реших да пренебрегна редица кожни проблеми, за които смятах да пиша. Вместо това, се спрях на най-актуалните тенденции за идващото лято. Убедена съм, че вече ги знаете, тъй като красивите новини се разнасят бързо,  но, за всеки случай, прегледайте списъка по-долу. Не е приятно, ако случайно пропуснете някое страхотно откритие..

1. Бродериите

Те са абсолютен хит и от месец ги срещаме навсякъде- поли, блузи, рокли , джинси, обувки, чанти и, върху любимите ми кецове. Бродираните цветя сякаш са най-актуални, и са чудесно допълнение към поли и рокли с гарнитура от тюл. Бродериите имат специалното качестов да придават цвят и малко фолклор на визията, но в екзотичния смисъл на думата. Ако имате подобна дреха, сигурно се изненадвате колко бързо се променя видът ви с нея, дори и без капка грим. Ето защо това е чудесно решение за дните, в които имате нужда да се почувствате специални.

image  image

2. Розовото си е розово..

Световните дизайнери плътно застават зад най-романтичния цвят, който се среща в няколко нюанса, но най-актуалните са два: нежното бебешко розово и онзи ярък, и натрапващ се бонбонен нюанс, който граничи с тъмнорозовото. Розови са цветята по роклята ви, розов е банският ви, а обеците ви ще подчертават нежната ви шия по неподражаем начин, когато са в розово. От толкова розово може да стане пренасищане, но за почитателките на романтичния стил това е чудесно.

image

image

image


3. Къдри и волани


Романтиката се проявява не само чрез цветовете, но и чрез кройките. Волани, набори и множество къдри  украсяват летните дрехи, а и банските костюми. Освен че е романтична, тази визия е много подходяща за дами с по-малки бюстове.

image

image


4. Рамене на показ

Както казах, раменете се изваждат на показ, като особено актуална тенденция е едно голо рамо. Асиметричните блузи са подходящи за всеки тип фигура, но, ако сте с по-широки рамене, може да заложите на голо рамо, заедно с волани върху дрехата.

image

image

image

image
5. Карето

Тук няма нужда от коментар..Друга класика в модата, която се завръща отново и отново. Актуално е както за облеклото, така и за обувки, и аксесоари.

image


6. Чантите тип " кошница "

Тя е сламена, в ярки цветове, украсена с цветя, помпони, или морски елементи. Тя може да бъде и в класическия си светлокафяв цвят. Тя е невероятна, и това лято трябва да имате поне една!

image

image

image


7. Аксесоари. Обеци

Обеците това лято не са какви да е. Те са масивни, дълги и задължително имат някакъв метален акцент. Знаете, че металът е  много модерен през този сезон. Доста актуални са и обеците с дълги пискюли, във всякакви цветове.

image

image


8. Ризата-рокля в бяло

Тя е дълга, свободна или с малко коланче. Не всеки би я сложил в ежедневието, но със сигурност изглежда доста атрактивно, и се комбинира чудесно с масивни аксесоари.

image

image


9. " Разцепените " ръкави

При някои облекла изглеждат като средновековна одежда, а при други- като гръндж извадка. За всекиго- по нещо.


10. Слънцето изгрява

Слънчевите лръчи не могат да останат незабелязани и се отразяват върху лятното облекло. Жълто във всякакви нюанси украсява ефирните рокли, но не подминава и панталоните, и аксесоарите.

image

11. Райето

Райето е десен, който приляга страхотно на плажния сезон, особено когато е цветно. Някак си навява полъх на чистота и загоряла кожа. Стои прекрасно върху асиметричните поли, топове и туники.

image

12. Дантела и рязана бродерия


Въпреки, че създават приблизително сходна визия, двете са доста различни. Това, обаче, е дълга ( и моя любима ) тема. Затова се задоволявам да кажа, че през лятото те все още ще са актуални, заедно с плетивата. Да, плетива ще се носят цяло лято, като в това число влизат дори и плетените бански костюми. Но, за банските ще пиша нещо любопитно, в отделна тема.

image

image





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: amarila
Категория: Други
Прочетен: 37947
Постинги: 34
Коментари: 8
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930