Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2017 08:53 - Gardasil е унищожаването Нашите дъщери и никой не му пука!
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 905 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Gardasil е унищожаването Нашите дъщери и никой не му пука!

Публикувано на 20 февруари 2017 от Джаки Deevoy в Новини , Великобритания
image

Това е вик от Gini Blesky, един от хилядите майки по целия свят, чиито млад "живот е бил опустошен от" дъщери странични ефекти "на одобрена от правителството HPV ваксина Gardasil.

Най-много дискутирания ваксина, разработена, за да се предотврати HPV (което може да доведе до рак на маточната шийка) - дава на момичета по целия свят на около 12-годишна възраст - е в светлината на прожекторите от известно време насам, с истории пръкват на социалните медии и алтернативни радио мрежи и с не благодарение каквато до традиционните медии.

Мама Gini Blesky с здравословна Mia малко преди тя трябваше ваксината ...

Като журналист, майка и обща истина убежище, аз съм имал личен интерес в този спорен ваксина в продължение на много години. Когато беше представен за първи път, аз не позволи юношеските си дъщери да го имат, след бих се опитал да го изследват и не намери нищо. Моята общо усещане в момента е, че въвеждането на това изглеждаше малко внезапно и не бях напълно комфортно с това.

Но това беше, докато аз се опитвах - и ако не - да получите водещите медии в Обединеното кралство, за да публикуват една история за опасностите от тази ваксина, която разбрах, че отказът на публикациите се приближих до получаване то всяка експозиция е една история в себе си! Така че аз съм тук ...

Заради моя личен интерес в историята (по това време, бях срещнал няколко момичета, чийто живот и семейства са били сериозно засегнати от заболяване след инжекцията и бях открил, че две семейства бях свързан с също бе засегната), бях запален да изнеса предупреждение. Докато много страни са работили за отнемане на ваксината поради вредата, която причинява, други страни - Великобритания и САЩ, включени - са засилване на програмата. През последните няколко месеца, има дори се говори за даване на ваксината за момчета.

След две години се опитва да постави истории за момичета, които познавах в таблоидите и списания Аз обикновено работят за Великобритания, попитах някои колеги журналисти на свободна практика, ако те биха могли да помогнат. Бях изумен от реакциите на по-голямата част от тях: гняв, отричане, обвиненията за "конспирация теоретик", което, както всички знаем сега, се използва като родово обида хвърли към всеки, който се осмели да постави под въпрос официални истории, правителството пропаганда, конвенционалната медицина и / или на "новината", както е показано по телевизията или във вестниците. (Не дай боже, трябва да се чудя за формата на земята!)
Ударих тухлена стена, след като тухлена стена и е бил на мястото на отказване, въпреки факта, че бях изслушване за все повече и повече момичета са засегнати по един почти ежеседмично.

Вчера, обаче, след като видя статия за активист на околната среда Робърт Ф. Кенеди младши и холивудския актьор и анти-ваксина борец Робърт де Ниро обявявайки предизвикателство $ 100,00 за доказване на безопасността на ваксините, вниманието ми беше привлечено случайно да случай на 12-годишната Миа Blesky, които, в момента, е да лежи в болничното легло в Хемпшир в Обединеното кралство. Тя е сдържана, защото спазмите сега тя страда означава тя да бъде хвърлена на пода във всеки един момент. Ръцете и краката й са парализирани. Тя не може да се храни. Тя може да мига и да говори и мозъкът й работи добре, но изглежда тялото й да се навлиза в колапс.

симптоми на Миа започнаха деня, след като тя имаше Gardasil ваксинация през септември миналата година (2016 г.). От тогава тя е била в болница шест пъти и е прекарал общо 11 седмици в болница. Лекарите са казали на майка си на Джини, че те знаят, нейните симптоми са причинени от ваксината, но нито един от тях е готов да отиде на запис като каза, че. За всеки друг, който иска, те просто ще кажа, че не знаят какво е причинило здраве Mia да предприеме такава сериозна пикиране.

Някои от медиците, които са присъствали Mia предполагат, че има проблеми с психичното здраве - заради неспособността й да се храни, с диагноза анорексия нервоза е подмятаха! - И те препоръчва мама на Джини, че Миа трябва да се разрязва. За всеки родител, това е кошмар: филм на ужасите реалния живот.

Борец Фреда Birrell на Асоциацията на Великобритания на HPV ваксина Пострадалите Дъщерите , които към днешна дата има 387 членове, казва: " Така че много момичета са етикетирани като има проблеми с психичното здраве, защото тестове не може да се определи какво не е наред - все същите тези млади момичета не са показали никакви признаци на с психични проблеми преди ваксината. I са били призова за среща по този въпрос с Health министър на Великобритания, министърът, който обхваща психичното здраве и други политици, за да обсъдим това в Лондон. Бях в Лондон през ноември, за да обсъдят в детайли с политици и се получи подкрепа, но сега, както винаги го е игра на изчакване . "

Тя продължава да се каже, че Министерството на здравеопазването на Великобритания трябва да се направи, за да се разбере, че млади животи са унищожени, а не само от ваксината, но и от факта, че момичетата са били виновни за нещо, което очевидно не е по тяхна вина.

вложка Gardasil, която идва с ваксината. Доктор никога не се покаже тази на родителите или момичета.

Както споменах по-рано, аз се опитах и ​​не успя да получи тези истории там чрез традиционните медии. Докато няколко игрални редактори намерени историите на голям интерес, те бяха отхвърлени най-вече на ниво редактор. Те ще трябва кавички, ми беше казано, от медицински специалисти, лекари за предпочитане, като посочва, че Gardasil определено, причинени на проблемите на тези момичета преживяват. Към днешна дата, аз не съм бил в състояние да се намери един единствен GP, който ще се съгласи да отиде на запис говори за опасностите от този болен изследван ваксина.

Това, което съм открил, обаче, е, че много лекари са щастливи да кажа на родителите на пострадалите момичета, че те не вярват на ваксината е причинила проблема, но след това те отиват да се каже - без да посочва причина - че не могат да да им даде тази информация в писмен вид. Това не е изненадващо, че лекарите не са склонни да говорят публично за ваксината. За тези, които са направили, е имало сериозни последици. Датски лекар д-р Стиг Gerdes, например, имаше лиценз му спрян, защото той се опитва да помогне на HPV ваксинални ранени момичета.

Както обяснява Gini Blesky: " Беше ни казано от лекар, че ваксината HPV е задействала настоящите симптоми на Миа, но нито един лекар официално ще диагностицира това. Това е като те са твърде уплашени да говорят ... "

Джини осигурява редовни актуализации за напредъка на Миа под формата на статуси и видео дневници за нея Facebook страница и току-що стартира на GoFundMe обжалване да плати за физиотерапия за дъщеря си.

Тези родители настояват, че не са "анти-vaxxers" - като Джини посочва: " Ако бяхме анти-ваксина, ние нямаше да позволи на децата ни да са имали имунизациите на първо място " - и мнозина все още се уповават в медицинската професия. Това е само този конкретен ваксина те имат проблеми с.

Попитах Gini Blesky - който вчера беше в болницата до леглото на Миа, гледайки безпомощно дъщеря си повърна 45 пъти по-малко от един час и малко й тяло резки неконтролируемо през цялото време - ако тя може да избере заглавие за този доклад, какво би го кажа? Това, което тя ми каза, че е заглавието на това парче.

За да получите повече информация за AHVID, моля свържете се с Фреда Birrell на 07752 945 545 или в jeanfreda8@btinternet.com

Можете да се свържете Gini Blesky и следват напредъка на Миа чрез Facebook

GoFundMe обжалване Миа е най-: https://www.gofundme.com/mias-recovery-fund

Тази статия или част от него не може да се възпроизвежда или използва по какъвто и да било начин без изричното писмено съгласие на издателя.

Един Antivaxxer и Робърт Де Ниро обявиха $ 100 000 "Challenge" Над Vaccine безопасност

Робърт Кенеди младши, чиито ваксина безопасност претенции са били широко денонсирана, каза, че Тръмп все още иска спорна комисия по безопасност на ваксината.

 Azeen Ghorayshi BuzzFeed News Reporter image

Дан Vergano за BuzzFeed новини



 Робърт Кенеди-младши се придвижи напред в сряда с последния си опит да събере вниманието за широко осъди анти-ваксинални аргументи - тези, които са му спечелили среща с президента Доналд Тръмп - като обяви $ 100 000 "предизвикателство", за да докажат безопасността на ваксините ,

"Имаме нужда от дебат," Кенеди обявена на пресконференцията, твърдейки, че той също е говорил с персонала на Белия дом на няколко пъти през последния месец, за да обсъдят създаването на експертна група на Тръмп администрация да разгледа безопасността на ваксината.

Кенеди, син на покойния US главния прокурор, е дългогодишен активист на околната среда. Той стана известен с 2014 книга спори с това на живак консервант на базата наречен тимерозал, се използва само в някои ваксини срещу грип от 1999 г. насам, е свързан с аутизъм.

Твърденията му са били изобличени многократно от медицински организации и лекари.

"Аз съм учен ваксина. Аз също съм баща на дъщеря възрастен с аутизъм, "Питър Хотез, президент на Vaccine институт на Сабин, каза BuzzFeed News.

"Не само, че има изобилие от доказателства, които показват, че ваксините са безопасни, там не е дори всеки правдоподобността на асоциация [с аутизъм]."

Миналата седмица, в контекста на растящото внимание на въпроса, 350 медицински организации, водени от Американската академия по педиатрия подписаха писмо на 28-страница за президент Тръмп изразяване "недвусмислена подкрепа" за безопасността на ваксините. Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията ясно се посочва, че "няма връзка между ваксините и аутизма."

Това е въпрос, който Тръмп има повдигнати няколко пъти обаче, както по време на предизборната кампания и като президент. Във вторник , в разговор с преподаватели и Бетси Devos, Тръмп отбеляза скорост на повишаване на аутизъм, като каза: "Е, може би можем да направим нещо."

През януари, Кенеди се срещна с Тръмп в Trump Tower в Ню Йорк и след това заяви, че го е обсъдил води така наречената комисия за безопасност на ваксината. Администрацията на Тръмп по-късно се върна вземания на Кенеди, за да се каже, че дискусиите да имат така наречената "Комисия по аутизъм" са само ориентировъчни.

В сряда, Кенеди заяви, че той е бил в контакт с администрацията Тръмп три пъти от първоначалната им среща през януари. "Те ми казват, че те все пак ще излезе с комисионна", каза Кенеди, като добави, че "не може да каже" дали това ще се случи. BuzzFeed новини поиска от администрацията за коментар на тези твърдения.

Но в панелна дискусия в Националния пресклуб във Вашингтон в сряда, че са включени актьорът Робърт Де Ниро, Кенеди заяви, че Центровете за контрол и превенция на заболяванията, в спор с журналисти, са били отричат ​​опасността от ваксините, работещи в голяма степен от пари изпомпва в с мощен фармацевтична промишленост. Той призова агенцията общественото здраве на "помийна яма на корупцията" и "компания ваксина", която скри науката от страна на обществеността. За тази цел, Кенеди обяви "World Mercury Challenge Project", който предлага $ 100 000 за всеки, който може да се намери научно изследване, което показа, че безопасността на тимерозал-съдържащи ваксини при деца и бременни жени.

"Това, което е казал, не е наука. Това е по-близко до религията. Това е православие ", заяви Кенеди аудитория от може би две дузини журналисти, и няколко хиляди души наблюдаваха на потока на живо на Facebook страницата на своята група. "Ние трябва да се прекъсне тази безизходица."

Де Ниро, който има син с аутизъм, дойде при пожар миналата година, преди да дърпа документален анти-ваксина да бъде показан на кинофестивала Tribeca. "Тръмп не ми пука за това", каза той по време на Q & A след събитието в сряда. "Ако той прави правилното нещо, което прави правилното нещо. Става въпрос за това, период. "

претенциите на Кенеди, както и мотивацията му с наскоро обяви, предизвикателството, веднага бяха изобличени от учените като неправилно, и като опасен ход.

"Пресконференции като този стават отвличане на вниманието от наистина важно и усилената работа, която трябва да се направи", каза Хотез.

image

Робърт Кенеди-младши влезе в лобито на Trump Tower на 10 януари Шанън Стейпълтън / Ройтерс

$ 100,000 предизвикателство Кенеди е доказателство за него "продължава да се привлече вниманието към една хипотеза, че е мъртъв", каза Пол Offit, директор на Учебния център на ваксина най Детската болница във Филаделфия. Offit посочи, че докато Кенеди многократно цитирани научни доказателства, че подкрепени твърденията му, не е имало учени на сцената с него по време на събитието.

В научен консенсус , Offit заяви, беше ясно: "Има седем проучвания, публикувани 2000-2007, които показват, че децата, които са получили тимерозал-съдържащи ваксини бяха на не по-голям риск от получаване на аутизъм, в сравнение с тези, които съдържаше същите ваксини, които знаех "тон съдържа тимерозал."

Докато Кенеди заяви, че той не е анти-ваксина - че вместо това той е само в полза на безопасни ваксини - Offit не е съгласен: "Той казва, че ние трябва безопасни ваксини, които не причиняват аутизъм", каза той. "Ние вече имаме безопасни ваксини, които не причиняват аутизъм."

Thimerosal бе взета на детски ваксини през 1999 г. от изобилие от внимание, и повечето противогрипни ваксини вече не съдържат тимерозал или. От този момент, въпреки тимерозал вече не присъства в по-голямата част от ваксини се прилагат, цени аутизъм значително се е увеличил. 1 в 45 деца в момента са диагностицирани с разстройство от аутистичния спектър.

Друго скорошно проучване гледа близо 200 000 деца, родени от бременни жени, които са използвали или не разполагат с грипна ваксина намерена незначителна корелация между темповете на ваксините и аутизма, макар че той не изглеждаше особено при дали тези ваксини, съдържащи тимерозал или не.

Едно проучване търси конкретно към ефектите на тимерозал-съдържащи ваксини при бременни жени, би било постижимо, но е трудно, тъй като повечето ваксини вече не съдържат тимерозал, каза Offit.

"Това е повреден-а-мол", каза Alycia Halladay, главен научен офицер от фондация Аутизъм Science. "Това е изтощително и това е отвличане на ресурсите на аутизъм научната общност трябва да продължат да третират тези твърдения отново и отново."

Претенциите на Кенеди, че в момента се водят опитите за създаване на комисия ваксина от администрацията Тръмп също е причина за тревога. В FDA вече има дълга течаща панел безопасността на ваксината , която оценява безопасността на грипни ваксини всяка година. И Министерството на здравеопазването и човешките ресурси също има комисия , която координира аутизъм изследвания и терен.

"Хората, които ние представляваме заслужават по-добри от това", каза Halladay. "Те заслужават да имат научни изследвания се поставя към по-добра диагноза, по-добри намеси, по-добро обслужване, по-добра идентификация, и по-добри опори. Те трябва да знаят какви са истинските причини са. Това е отвличане на вниманието, а това е вредно за семейства. "

КОРЕКЦИЯ

Петър Хотез е президент на Vaccine институт на Сабин. По-ранна версия на този пост подвеждащи титлата си. 15 февруари, 2017, в 23:57


Тръмп стъпки да преодолее Vaccine Science

buzzfeed.com

 

Кандидат-ваксина комисар Тръмп рали Anti-Vaccine Групи




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39947463
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930