Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2015 19:52 - Компилация от фактори, поддържащи тази реалност в „работен режим“
Автор: djadjo Категория: Други   
Прочетен: 2219 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Затворете очи и обърнете вътрешния си поглед навътре. След малко ще усетите нещо, което движи всичко, във вас. Това е вътрешната енергия. И ако продължите да стоите така, ще усетите как е свързана с нещо, което е като нея, което е „отвън“. По – скоро, тази вътрешна енергия е част от тази отвън и са еднакви и едно цяло. Това е Чи, Ка, Ци, Ки, която можете, използвайки единството, да впрегнете и работите с нея, постигайки всичко, което искате, като ползвате за баланс Ин и Ян. Женското и мъжкото във вас. Със съзнанието си, можете да насочвате така, че това, което искате да се случва, като фиксирате мисълта си върху него. Е, това крадат от нас, юзърчетата, като ни пращат объркващи мисли в човечарниците, създадени от тях. И само депрогамирането може да ни спаси, като следим и насочваме вътрешния диалог и пращаме на майната си, чуждите мисли, изпълнени с негативизъм. За това е нужна и железна концентрация и дисциплина. Тогава пред вас се открива един нов свят, в който мечтите стават реаност!!!

 

Компилация от фактори, поддържащи тази реалност в „работен режим“

 

Малките юзърчета, отговарящи за тази виртуална реалност създават материята и след това гравитацията, която е първата причина за движението на материята. После създават топлото и студеното, които заедно могат да причинят псевдо превръщане на материята. След това създават силните и слабите ядрени сили, за да засилят и вържат материята заедно и по-късно, въпреки всичко, създават електромагнетизма, за да блокират районите на това ограничено творение и да изтриват спомените на съществата във виртуалната реалност.

Докато електроните са хванати от протоните и неутроните на атомно ниво, планетите са хванати от звездите или слънцата на макро-ниво. Слънцето на нашата слънчева система е капанът. То дава лъжлива светлина, от която планетите имат нужда, за да оцелеят в тази материална сфера. В замяна на тази светлина, слънцето принуждава планетите да се въртят около него и да вършат цялата работа, да държат слънчевата система обвързана в илюзията, която е задвижена от техните орбити около слънцето. Ако вечното движение на планетите – въртележката – спре, илюзията ще се разпадне

Докато слънцето е най-големият капан в слънчевата система, то има вид на най-големия помощник и най-важна част от системата. Слънцето не е задвижващото колело на слънчевата система – планетите са. Докато слънцето предоставя топлина и светлина, чрез които биологичният „живот” става възможен, биологичният живот е друга виртуална реалност, който хваща съществата с изначална искра.

Представете си, че сте възседнали панаирна въртележка. Конят може да се усети като неподвижно стоящ и всичко около вас да се върти. Като резултат, вие не можете да поддържате фокус върху външния свят, но е относително лесно да се фокусирате върху коня на въртележката. Това е защото сте в илюзията на въртележката и тя се превръща в реалността за момента. Пробвайте, когато имате възможност – можете само да зърнете външният свят, който долавяте въртейки се. Както и да е, знаете че вие се въртите на въртележката, а не светът навън, чието движение е илюзия създадена от въртележката.
По този начин, поради цялото движение във вселената и движение в движението, всичко тук е като езда на панаирна въртележка и тези на коня могат да получат само случаен поглед тук и там от това, което е отвъд.

Eнергията във физическата реалност е заклещена в материята. Тази енергия е много различна от енергията на истинското изначално творение. Аналогия може да бъде направена, като се има предвид микро-нивото на тази реалност, където електроните могат да бъдат сравнени с водачи на енергията, а не като господари, както спекулират някои. Протоните и неутроните се държат като в капан – те хващат електрони и ги заставят да работят за протоните и неутроните. Гравитацията поддържа физическото движение. Много разглеждат теоретично това, защото гравитацията е по-слаба сила от някои други сили, които не са първостепенни. Това е погрешно. Гравитацията е първата причина и критичната сила, която поддържа тази илюзорна вселена цяла.






Гласувай:
6



1. blackpredator - ей ..........
08.12.2015 22:57
стига си осирал блога
цитирай
2. zest - И аз съм на това мнение
11.12.2015 20:11
стига си осирал блога
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djadjo
Категория: Други
Прочетен: 106746
Постинги: 32
Коментари: 63
Гласове: 138
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031