Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2015 19:05 - Сенатор Маккейн бил сътрудник на КГБ?/Бивш полицай, бивш негър и бивш агент на КГБ няма/САЩ винаги е бил управляван от КГБ/МОССАД/ВАТИКАНА т.е. Ротшилд
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2563 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 25.11.2015 23:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image                                                                               „Във Виетнам, както ние знаем, през 66-67 г. имаше съветски военни, пилоти. Подполковник Юрий Трушечкин през октомври 1967 г. свали самолета на Джон Маккейн – с един точен изстрел унищожи американския самолет. На практика съветските военни са спасили Маккейн, защото обикновено когато виетнамците сваляха американски самолети като мотики. Раненият Маккейн е бил вкаран в затвора, наречен „Ханойския Хилтън”, където условията били изключително сурови. После обаче, се случило нещо, след което Маккейн бил преместен в много добра болница, където се грижели за него и го лекували. Това не е било правено по отношение на останалите пленени американци. – отбелязва журналистът. – След като го излекували, Маккейн е бил преместен в лагер за пленници, наречен „Плантация”. При това, той там е бил в единична килия с много добри условия, дори и климатик”.

„Затова и изблиците на такава дива омраза у сенатор Маккейн към всичко, свързано с Русия, са напълно разбираеми, – продължава Олег Лурьо. – Намирайки се в плен, Маккейн започнал веднага да сътрудничи с виетнамското, а по-късно и със съветското разузнаване. Известни са даже имената на тези сътрудници на КГБ, които са работили с бъдещия сенатор – това са Евгени Легостаев и Иван Шпорт. След като се убедили в неговата пълна управляемост, те дори санкционирали интервюто, в което Маккейн, във времето, през което всичките му бойни приятели гнили в окопите, той разказвал за хуманността на виетнамците. Това интервю е запазено и до днес. С Маккейн наистина добре се отнасяли. За какво да го бият и да го изтезават, когато той сам разказвал всичко с охота!”.
 image                                                                                      
Олег Лурьое                                                                                                                         Олег Лурьо отбелязва, че информацията за виетнамското минало на сенатора постепенно започва да излиза наяве. Архивите, в които се пазят данните за Виетнам, могат да бъдат разсекретени в близко бъдеще. И тогава ще има много въпроси към сенатора. Впрочем, ако всичко това излезе наяве, Маккейн вероятно ще заяви, че е фалшиво и е отмъщение на Русия заради позицията му.
 image                                                                                           
Интересно, че когато американците-ветерани от войната във Виетнам питат Маккейн, защо именно към него единствено са се отнасяли добре виетнамците, сенаторът отвръща: защото те разбраха, че баща ми е адмирал…                                                                                                     http://bgnews.me/                                         image   http://www.e-news.su/uploads/posts/2014-07/1405655730_original-23.jpg                                                                                                                          
Преди няколко дни група американски конгресмени настояха Барак Обама да уволни всички свои съветници и на тяхно място да назначи 8 други - по 4 от Републиканската и Демократическата партия.
Аргументите им бяха, че политиката на Обама е толкова лоша, че той има нужда от тази група "надзиратели", за да го насочват и контролират до края на мандата му.
 image                                                                                   
Това възроди спомена за една хипотеза, която се появи преди 3-4 години в интернет, но я сметнаха за толкова налудничава, че не я вземат насериозно. Но все пак си заслужава вниманието, поне от любопиство. Още повече, като виждаме как Обама отстъпи на Русия в Сирия, върна й обратно 10 агенти без никакви последици и, въобще, не може да се каже, че външната му политика към Русия е твърде успешна - меко казано...

Авторът на статията, Михаил Крижановски, твърди за себе си, че е служил в КГБ...

БАРАК ОБАМА - СЕКРЕТЕН ПРОЕКТ НА КГБ?
image


Барак Обама е роден на 4 август 1961 г. в Хонолулу, Хаваи.

Ако има нещо нередно със свидетелството за раждане на човек, и ако има признаци, че някой е използвал свидетелството за раждане на дете (Вирджиния Сунахара), което е починало при раждането или наскоро след това, можем с основание да говорим за похватите на работа на руското разузнаване (СВР - Службата за външно разузнаване, бивше КГБ) и неговите отдели за нелегален шпионаж. Имаме основание да говорим за някой от "документните процеси" на "нелегал" - използване на свидетелство за раждане с цел получаване на лични документи с юридическа сима - в САЩ това са номерът на социалната застраховка, шофьорска книжка, паспорт.

Тук има 2 варианта.
Първи: Обама е подменен с професионален разузнавач-"нелегал", защото има въпросителни около "свидетелството му за раждане" (това е признак №1, че тук може би действа руското разузнаване).
Втори: Обама е вербуван и се е обучавал през 1981 - 1983 г. в Москва (това са годините, които му се "губят" в Колумбийския университет).
По-скоро е второто. Него просто са го вербували.

Сега нека да реконструираме биографията на Обама така, както я виждам аз, с моя 30-годишен опит от работа в разузнаването.
"Легендата-прикритие" на един нелегал функционира по-добре, ако не е изградена само от измислени факти, но е смесица от реални и фалшиви обстоятелства.
"Обама" (нека да го наречем Джон Смит) е дете на студент от Кения, който е учил в Москва и се срещал с руско момиче. В Русия такива деца, често нежелани и от двамата партньори, растат и получават образование в специални училища.

image

Както и действителният Обама, Джон Смит е роден в 1961 г. и, подобно на него, е завършил средно училище през 1979 г. Тогава КГБ обръща внимание на много умния младеж. През 1979 - 1981 г. Джон Смит е студент в института по разузнаване, разположен в Москва, недалеч от хотел "Космос". В този район има още няколко сгради, принадлежащи на разузнаването. В една от тях - на улица "Ярославска" №15, и аз получих специално образование още през 1978 г.
Тогава се взема решение той да бъде обучаван индивидуално. Вила недалеч от Москва е идеалното изолирано място за такова обучение. Двама-трима инструктори живеят там постоянно, за да го контролират през цялото време и изцяло да потопят кандидата в неговата американски идентичност.
  image
                                                                          Подир специалната подготовка кандидатите преминават през следния процес:

а)
нелегален стаж в чужбина.
Пътуване в чужбина през няколко различни страни с многобройни смени на паспорти, "легенди-прикрития", работни места, лични контакти. После кандидатът попада в целевата страна, остава там в продължение на още 1-2 години и се завръща в своята страна за допълнително обучение и коригиране на прикритието. Това е неговата първа проверка в битка. Най-важна част от тази дейност е проверката на сигурността на легендата-прикритие и на документите. Прикритието трябва да бъде подсилено с нови и стари напълно реални факти, например краткосрочно обучение в някой университет или в курсове за професионална подготовка.

б)
междинна легализация. По време на завръщането си офицерът може да остане в междинна страна още за 1-2 години, да завърже връзки с бизнесмени, учени, държавни служители, известни личности.

в)
основна легализация. Разузнавачът пристига в страната, която е цел на дейността му, получава истински документи, устройва се на работа, която му позволява да пътува и общува с много хора, вербува информатори, създавайки нелегални мрежи.

По онова време - 1979 - 1981 гг., реалният Барак Обама учи в Западния колеж в Лос Анжелес, където става социалист, готов да преобрази нацията чрез преразпределение на богатствата.
Резидентурата на КГБ във Вашингтон, окръг Колумбиа, която постоянно търси бъдещи секретни информатори във водещите американски университети и колежи като, например, Колумбийския, Йейл и Харвард, получава информация за младия социалист. Те изпращат неговата снимка и информация в Москва, където откриват известна прилика между студента от Лос Анжелес и бъдещия разузнавач-нелегал Джон Смит.                                        image                         

1981 година.
Обама заминава за Индонезия, за да навести своята майка и сестра си Мая. Прекарва и 3 седмици в Индия и Пакистан, за да посети семействата на свои приятел от колежа.
После нещо се случва в Индия, която е добър приятел на СССР и прекрасно място за вербуване на чужденци. Барак Обама е вербуван и изчезва. А Джон Смит, вече като "Барак Обама" се завръща в САЩ.
Извършена е смяна на агентите, един от обичайните похвати за работа на "нелегалите".
Бащата на Обама - Барак Обама-старши, загива в автомобилна катастрофа в Найроби на възраст 46 години.
Майка му, Ан Дънхам, живеела в Индонезия. Изглежда нейният "син" просто я избягвал или игнорирал (Дон Джонсън, служител при Ан Дънхам, казва: "Обама се дистанцира от нея").
Руснаците отиват при нея, като се представят за служители от Националната агенция за сигурност и ЦРУ и й обяснили, че нейният син известно време трябва да остане в чужбина със секретна мисия. Те й казали, че тя трябва да е готова да приеме друг човек като собствен син. За такива операции шпионските агенции често привличат близки роднини и им позволяват от време на време да виждат сина си или дъщерята извън територията на САЩ.
Парите решават всичко, в това няма нищо странно, макар за Дънхам този стрес да се оказал твърде остър - тя почива през 1995 г. от рак на 52-годишна възраст.
Времето променя хората, така че "Обама"сега вече се държал настрани от приятелите си и не се появявал прекалено често пред много хора.

1981 г.
Той се прехвърля в Колумбийския университет в Ню Йорк, където специализира политология.
И където никой не може да си спомни за него.
Завършва университета и получава степен "бакалавър" през 1983 г.
Независимо, че са го молили много пъти, "Обама" отказва да говори за годините си в Ню Йорк.
Отказва да публикува своите зачоти в университета.
Отказва да назове по име поне един от своите състуденти, колеги, съседи или приятели от онова време.

"Уолстрийът джърнъл" в редакционна статия от септември 2008 г. под заглавието "Обама - изгубените години" отбелязва, че "Фокс нюз" се е свързал с 400 състуденти на Обама от Колумбийския университет.
Нито един от тези 400 души не си го спомня.

Обама твърди следното през 2005 г. в интервю за "Колумбия колеж тудей": "Аз общувах малко. Бях като монах".
Отлично прикритие!
Колумбийският университет отказва да публикува каквито и да било документи относно Обама - отчетите за посещаемостта на лекции, заявлението му за постъпване, отчети за финансово подпомагане, ако е получавал такова.
Само един човек може да заповяда на Колумбийския университет да си мълчи - директорът на ЦРУ Леон Панета.

1983 - 1985 гг.
Обама работи в Business International Corporation (организация-прикритие на ЦРУ) и в ню-йоркската исследователска група New York Public Interest Research Group.
През 1985-1988 г. работи в Чикаго като обществен организатор.

1987 г.
Има една снимка на Барак Обама с братята му Самсон и Бен през 1987 г. в Найроби.
Аз имам прекрасна памет и съвсем отговорно заявявам, че съм виждал човека в средата на тази фотография в Москва през 1987 г., когато се обучавах в Института по разузнаване на КГБ.
image


1988 г.
Барак Обама пътува в Европа, за се срещне с водещия си офицер от КГБ, Путин и да получи нови инструкции. По онова време той има избор.
Безопасният вариант е да направи политическа кариера в някоя африканска страна.
Опасният вариант е да остане в Америка, защото КГБ има намерение той да стане вторият Мартин Лутър Кинг.
Но се оказва, че може да бъде постигнато нещо много повече - да стане президент на САЩ.
Било решено да остане и занапред в САЩ - и това било вярното решение. През 1997 - 2004 гг. Обама е сенатор в щата Илинойс, а през 2004 - 2008 г. - сенатор на САЩ.

1988 - 1991 г.
През 1988 г. Обама постъпва в юридическия факултет на Харвард. През лятото работи като сътрудник в юридическите фирми "Сайдли Остин" - през 1989 г. и "Хопкинс и Сатер" - 1990. След като завършва Харвард през 1991 г. се завръща в Чикаго.

1995 - Ан Дънхам, майката на Барак Обама, почива на 52-годишна възраст в Хонолулу, Хаваи.

1997 - Обама е избран за сенатор в Илинойс.

2004 - Обама е избран за щатски сенатор.

5-7 август 2005 г.
Сенаторите Лугар и Обама посещават Русия.
"Обама" тайно се среща с водещия си офицер от Службата за външно разузнаване на бившето КГБ, Путин за да обсъди перспективите си за президент на САЩ. Изглеждало, че американският сенатор "Барак Обама" вече излиза от контрол, затова руснаците решават да му повлияят малко повече, затова отлагат полета на самолета "по технически причини".                                                         image                             

10 февруари 2007 г.
Обама издига кандидатурата си за президент на САЩ.

28 август 2008 г.
Заговорът на Нанси Пелоси.
Барак Обама и Джо Бадън се издигнати от Демократическата партия за президент и вице-президент на САЩ.
Говорителят на Палатата на представителите Нанси Пелоси знаела, че, в съотвествие с Конституцията на САЩ, Обама няма право да се кандидатира за този пост - ето защо написала първия вариант на заявлението за кандидатиране, а после го променила...

4 ноември 2008 г.
Обама печели и става първият руски шпионин-"нелегал", избран на поста президент на САЩ.
Изследователската служба на Конгреса, която е обществено-политическата ръка на Конгреса, официално си признава, че никой в правителството никога не е проверявал конституционното право на Обама да бъде избран на този пост.

28 април 2011 г.
Руснаците го принуждават да назначи Леон Панета на поста министър на отбраната вместо Робърт Гейтс. Панета трябвало да приключи всички операции и да изведе всички американски войски от Ирак - още една заповед на руското разузнаване. Обама всъщност губи половината си власт, като дава две от ключовите позиции в правителството на хора от екипа на Клинтън - така руснаците наказали своя шпионин-нелегал заради опитите му да стане независим от тях.
Така той вече е укротен и става добро момче...
image


1.
Той унищожава Америка - това се нарича "социалистическа намеса в икономиката на САЩ". Човек, който иска да похарчи 1 трилион долара за реформа в здравеопазването, която по средата на ужасната икономическа криза категорично не е приоритет, или идиот, или враг на Америка, който прокарва много добре пресметнат план за разрушаване на страната.
Обама направи това - през март 2010 г. той подписа закон за реформа в здравеопазването.
image http://rusdemotivator.ru/uploads/10-08-2013/2013100814295534.png                                                                                                            
2.
Той реализира имиграционната реформа, която е интервенция на социализма в американското общество. Той превръща 12 милиона незаконни имигранти - бедни латиноамериканци, в граждани на САЩ - революционери.
През 2012 г. те получават "зелени карти".
През 2016 г. ще получат гражданство и ше доведат в САЩ членовете на своите семейства: баби, дядовци, родители, братя, сестри, годеници) - около 50-60 милиона безработни слабообразовани хора. И това ще е краят на Америка, на американската конституция и раждането тоталитарния "Обама завинаги" комунистически режим.
 image                                                                                       
3.
Растящи безработица и инфлация, бюджетен дефицит във всеки щат и град - това е още един трик на Обама, планиран от руското разузнаване. Това тласка големи щати като Тексас, Ню Йорк и Калифорния към "точка на кипене", след което те могат да предприемат сериозни крачки към независимост; и това ще е началото на края на Америка.

4.
Бил Клинтън спаси само една руска "къртица" - Джон Дойч.
Обама спаси 10 руски разузнавачи-"нелегали", арестувани от ФБР през юни 2010 г., и ги изпрати обратно в Русия без каквото и да било разследване.
Това беше безценен подарък за руснаците и сериозен удар по американската национална сигурност.

Михаил Крижановски

Източник: perevodika.ru                                                                                                       Превод: Л. Чолаков                                                                                                             image   Навремето бившият губернатор на Масачузетс Мит Ромни, който бе най-вероятният кандидат за президент на САЩ обвини Барак Обама на примирявал с Кремъл и други непочтени цели. Ромни заяви, че политиката на Обама се определя от израза: ". Ние даваме, Русия получава" Като пример за прекомерна лоялност към Русия, Romney цитира факта, че Обама лично по телефона поздрави Владимир Путин за победата му в президентските избори. Според Ромни, руските избори са несправедливи, и поздравите на президента Обама "изглежда като подигравка с демокрацията и правата на човека" и "срамно предателство" на интересите на САЩ. Диалогът между двамата президенти очевидно ще играе голяма роля в по-нататъшния ход на предизборната кампания в САЩ. Мит Ромни получи допълнително място за спекулации, Обама отбеляза обвиненията с репликата "руснаците ясно предпочитат да правят бизнес с текущия обитател на Белия дом," Обама отказа да разположи отбранителни обекти ракети в Полша, "не се получи смислени отстъпки от Русия", заключи договор за намаляване на ядрените арсенали. Също така, Обама, според бившия губернатор на Масачузетс, е показал липса на твърдост по отношение на ветото на Русия в резолюцията на ООН за Сирия, Иран. "Това е един президент, който казва едно, а прави друго. И в плановете му има нещо доста странно, "- каза Ромни в интервю за Си Ен Ен.Ромни и неговите сътрудници - Нют Гингрич обвиниха Обама за намерението да се "продаде" система за противоракетна отбрана на Русия, член на House комисията по въоръжените сили Майк Търнър обеща да избегне "продава ракети Русия или някоя друга държава." Може би най-агресивните беше вестникът The Washington Times, на страниците, където журналисти стигнали до извода, че токът преди дебата около автентичността на акта за раждане на Барак Обама загубил смисъла, защото "той не е кениец а агент на КГБ." Въпреки това, едва ли е имал би имало смисъл да плащат толкова много внимание на вътрешната част на реакцията на американския политически елит на парчета диалог Барак Обама и Дмитрий Медведев, ако не едно "но". В цитирано интервю за Си Ен Ен, Мит Ромни заяви, че "Русия винаги подкрепя най-лошите режими в света, както и идеята на Обама да бъдем гъвкави в работата си с него, за мен е обезпокоително." Според Ромни, "Русия е наш геополитически враг номер едно." С оглед на това с оглед на вероятния бъдещ президент на Съединените щати, макар и поради необходимостт да се привлекат симпатиите на радикалните избиратели, въпросът кой ще бъде следващият ръководител на Белия дом, не изглежда празен ход за Русия. И, разбира се, би било интересно да се знае как ще бъде в съответствие по отношение на възможно президентът на САЩ Мит Ромни, който вижда Русия като основен враг на Америка, и ръководството на НАТО, чиято глава Ramussen/агент на КГБ/постоянно уверяващ че в Кремъл,не съществуват враждебни намерения, както и че мерките за противодействие на Москва с ракети "са загуба на пари."                             
http://atnews.org/                                                                                                                 image                                                                                               >  Информатор на КГБ и шеф на НАТО щял да създава нови сили за бързо реагиране с/у руско нападение!!!                                                                             image                                                                                  >  ДС/КГБ И СЪВЕТСКИТЕ ПСИХИАТРИ                                                                     image                                                                                             >  МОССАД КОМАНДВА ЦРУ/КГБ СТОИ НАД МОССАД                                                                                                                                   image                                                                              >  Кой уби бившия шеф на Путин                                                                                   image                                                                         >  „Баща на рейгъномиката“ Пол Крейг Робъртс обяви Путин за лидерът на моралния свят!                                               image                                                                            Винаги почиствай от агенти на КГБ                                 
                                                                                                          image     image     image         Eврейската терористична традиция e намерила своята кулминация в ЧК, НКВД, КГБ, Щази, Моссад…                                                          image                                                                          








Гласувай:
5



1. apostapostoloff - И Обама, и Маккейн бяха
11.03.2015 19:31
на обучение в школата в Симеоново. Това го видях с очите си, защото по това време преподавах английски там. Обучаваше ги Митьо Гестапото.

А иначе си опичай акъла, защото: http://apostapostoloff.blog.bg/politika/2015/03/11/gotvi-se-lov-na-ruski-shpioni.1344837
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685296
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031